A-Kwaliteit haagplanten bezorgd door heel Nederland en Belgie!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle bomen en planten en aanbiedingen van Haag-kopen.nl zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. De bomen en planten die op haag-kopen.nll worden aangeboden zijn meestal in de volle grond geteeld en zijn tot eind april/begin mei leverbaar. Na ongeveer eind april worden er alleen nog haagplanten in pot/container of met kluit geleverd waar soms een meerprijs berekend wordt ten opzichte van de haagplanten uit de volle grond. Deze planten kunnen de hele zomer worden geplant. Als het door u bestelde maat/soort haagplant niet meer te leveren is door ons gaan wij samen met u op zoek naar een vervangend alternatief. Op de site staan vele soorten en maten haagplanten. Door dit ruime aanbod is niet alles direct beschikbaar.

De prijzen die vermeld worden op haag-kopen.nl, zijn prijzen van struiken en haagplanten uit de volle grond en worden geleverd met blote wortel, tenzij er bij de producten vermeld staat dat deze potgeteeld zijn. Mocht uw boom of plant niet aanslaan in het voorjaar dan dient u dit te melden voor 1 Juni dan worden de bomen opnieuw geleverd tegen transportkosten.
Deze regeling is er alleen als er bij de haagplanten potgrond is afgenomen en als er geen sprake is van vorstschade. Bij een melding na 1 Juni worden de haagplanten niet meer vergoed, maar proberen we wel met de klant tot een passende oplossing te komen.Voorgaande geldt alleen voor de bomen en niet de haagplanten en tuinplanten. Als er problemen zijn met onze haag- of tuinplanten proberen we onze klanten wel tegemoet te komen met de aanschaf van de te vervangen haagplanten.

Haag-kopen.nl is niet aansprakelijk voor geleden vorstschade aan uw boom of plant.

Alle bomen, planten en producten die door haag-kopen.nl zijn geleverd blijven eigendom van de haag-kopen.nl zolang deze niet door de afnemer zijn betaald. U kunt op 2 verschillende manieren betalen: Contant bij aflevering of via ons rekeningnummer deze krijgt u toegezonden bij uw bestelling

Hoe werkt het retouren van een bestelling?
Bomen planten en struiken worden niet retour genomen. Dit omdat deze producten speciaal voor u gerooid en klaar gemaakt worden.
Accesoires dient u binnen 7 dagen na levering te retourneren dan krijgt u het bedrag waarvoor deze zijn gekocht retour exclusief portokosten.

Contact

  • Heuningstraat 30a Ochten
  • Kvk. 52961192
  • Btw. NL023974114B01
  • Tel.0622369026
  • E-mail. info@haag-kopen.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen